Mobilabonnementer fra danske udbydere

Brug søgefunktionen nedenfor til at finde det mobilabonnement, som passer netop dig. Vælg data, taletid og øvrige ekstrafordele du ønsker i dit abonnement.

Læs mere om mobilabonnementer fra disse udbydere

Mobilabonnementer med fart og tale

Er du på udkig efter et nyt mobilabonnement, vil du sikkert opdage, at det er blevet meget billigere og mere fleksibelt på langt de fleste parametre. Du betaler ikke længere en formue for sms og mms, og du får masser af data med i forskellige pakker. Men når du skal vælge mobilabonnement, skal du dog være opmærksom på, at en given pakke opfylder dine behov. Dine behov kan være alt fra fri sms til fri data eller måske mulighed for billig brug af data i udlandet. Der er nemlig flere abonnementer, der ikke kommer med den mulighed, hvilket er til irritation for mange, når det går op for dem. Forsøg derfor allerførst med at se på dine unikke behov og gør op med dig selv, hvad du rent faktisk har brug for. Der er masser af mobilabonnementer, der kommer med for eksempel 5 timers tale, 10 timers tale eller måske 15 timers tale. Du kan også får nogle, hvor alt er inkluderet. Fri sms, fri mms og fri data for én og samme pris uanset forbrug.

Mobilabonnementer med nok data

Har du det meget med at streame film eller lignende på din smartphone, når du keder dig i toget eller måske i lufthavnen? Streaming bruger relativt meget data, hvorfor du derfor bør se dig om efter et mobilabonnement, der kommer med masser af data, så du bare kan bruge løs. Der er masser af sider, hvor du kan sammenligne de forskellige abonnementer, så du finder det bedste og billigste, men det er altid en god idé lige at høre dine venner ad, hvis du gerne vil ende med god dækning. Data er ikke alt, hvis der ikke er godt nok signal. Der skal optimalt set være 4G net hele tiden, hvorfor du kan sikre dig med et mobilabonnement fra nogle af de store og velrenommerede udbydere eller deres mindre søsterselskaber. Data er vigtigt for de fleste af forbrugerne i dag, da vi bruger vores smartphones til alt. Det er vores lille, mobile computer.

Så nemt er det at skifte udbyder

Skifter du ikke mobilabonnement til et billigere og bedre, fordi du synes, at det er for omfattende? Sandheden er faktisk, at det ikke tager ret lang tid, og du slipper for selv at bøvle med overførslen fra det ene selskab til det andet. Når du ønsker at skifte dit mobilabonnement, henvender du dig bare til den udbyder, du ønsker at flytte til. Du kan gøre det på nettet, hvor du beder dem om at klare skærene for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Du modtager dit nye sim-kort og en dato for, hvornår du reelt set skifter. Nemmere bliver det ikke. Vil du skifte mobilabonnement i forbindelse med køb af ny telefon, kan dette også gøres på nettet. Her kan du endda også vælge, at du har et eksisterende nummer, som du ønsker at flytte med over. Hvis du kan spare penge i længden, giver det rigtig god mening – især når det ikke kræver mere tid.

Se relaterede abonnementer