GREENTEL

Hjemmeside: www.greentel.dk

– Danmarks stærkeste netværk
– Familierabat v. flere
– Enkle abonnementer
– Stort udvalg og gode tilbud

Greentel tilbyder både DK- og EU-abonnementer

Hos Greentel, der er et forholdsvist nyt teleselskab her i Danmark, tilbyder de forskellige DK- og EU-abonnementer. Du kan vælge mellem fire danske og fire EU-pakker, hvor du kan finde det, der passer til dit forbrug og ikke mindst behov. Her kan du blandt andet få det største danske med 50 timers tale, fri sms og mms samt 20 GB data til kun 149,- pr. måned uden oprettelsesgebyr. Men du har også mulighed for forskellige pakker til brug i hele EU, hvor du får 50 timers tale, fri sms og mms samt 30 GB data i DK og 6 GB i EU til 199,- pr. måned. Sidstnævnte abonnement fra Greentel kan du altså bruge i hele EU, og det andet kun i Danmark.

Få et abonnement fra Greentel, der passer til dig

Her på mobiloverblik.dk gør vi en dyd ud af at se alle de forskellige udbydere tættere i kortene. Det betyder helt konkret for dig, at vi altid serverer de nyeste nyheder, priser, tilbud og meget andet til dig, så du kan skal se efter det ét sted. Og med Greentel får du mulighed for at vælge et abonnement, der passer perfekt til dig – særligt hvis du rejser meget i EU og gerne vil være fleksibel. Her på siden kan du sammenligne alle selskaber og dermed finde det bedste og billigste til dig. Greentel er bestemt ét sted, hvor du får masser af valuta for få penge.

Masser af fordele

Der er mange gode fordele ved at vælge et Greentel. Blandt andet at du får en lynhurtig 4G hastighed, ingen binding, ingen opkaldsafgift, fri tale til andre med Greentel samt ét samlet login til hele familien. Det er nemt, brugervenligt og meget overskueligt. Er du interesseret i at se mere om, hvad der løbende kommer af prisændringer og tilbud på abonnementspakker fra greentel, er det her hos os, det sker. Klik ind på siden engang imellem, så er du godt opdateret – og så betaler du aldrig for meget for dit mobilabonnement igen.

Mobiloverblik – Overblik over udbydere og priser

Vi samler løbende informationer omkring nye udbydere, tilbud, kampagner og hvad der ellers rør sig på markedet for mobiler, abonnementer og bredbånd.

Har du tips eller gode idéer til siden hører vi meget gerne fra dig. Vi forsøger løbende at forbedre den så vi kan skabe den bedste side at hente hjælp og information.

SE ALLE