OISTER MOBIL

Hjemmeside: www.oistermobil.dk

– Danmarks stærkeste netværk
– Familierabat v. flere
– Enkle abonnementer
– Stort udvalg og gode tilbud

Oister mobil giver gode priser til de taleglade

Der er ingen tvivl om, at Oister mobil er nogle af de absolut billigste udbydere af mobilabonnementer i Danmark. De kører massivt på overfor taleglade danskere, der kan få fri tale for kun 109,- pr. måned. Og så er der mulighed for at tale i hele EU, uden at det koster ekstra. Så søger du et abonnement, hvor de giver fri tale, og du ikke skal bekymre dig om at nå en grænse, er Oister mobil måske noget for dig. Vi giver dig det gode overblik over de forskellige slags abonnementer her på mobiloverblik.dk, så du ikke skal lede flere steder. Det hele er samlet ét sted her hos os, og vi holder siden opdateret, så du ved, hvad der rører sig i forhold priser og meget andet.

Produkter fra OISTER Mobil

Få masser af data med Oister mobil

Er du en af mange danskere, der bruger rigtig meget data hver måned, får du hele 30 GB data med i de bedste abonnementer fra Oister. Det er mere end rigeligt, hvorfor du heller ikke skal bekymre dig om at opbruge din månedlige kvote. Der er ingen binding, og det er altid muligt at få god support, hvis du skulle få brug for det. Her på mobiloverblik.dk henter vi hele tiden nye priser ind fra Oister mobil, så du er opdateret, når du eksempelvis skal ud at se efter nyt abonnement. Vi sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget, så længe du tjekker ind på mobiloverblik.dk og holder øje.

Bredt udvalg af smartphones og tablets

Oister mobil er meget end blot et teleselskab med gode og billige abonnementer. Her kan du også købe smartphones med dit abonnement, så du får en komplet løsning. Her er alle de kendte mærker, og de er også altid med som nogen af de første, når der kommer nye releases på smartphones. Der er som altid stor rift om den nye iPhone, og her kan du passende holde øje med Oister mobil. Du har også muligheden for at købe tablets, hvis du er til den slags.

Mobiloverblik – Overblik over udbydere og priser

Vi samler løbende informationer omkring nye udbydere, tilbud, kampagner og hvad der ellers rør sig på markedet for mobiler, abonnementer og bredbånd.

Har du tips eller gode idéer til siden hører vi meget gerne fra dig. Vi forsøger løbende at forbedre den så vi kan skabe den bedste side at hente hjælp og information.

SE ALLE