Mobilabonnementer uden data

Brug søgefunktionen nedenfor til at finde det mobilabonnement uden inkluderet data, som passer netop dig. Vælg taletid og øvrige ekstrafordele, du ønsker i dit abonnement.

Har du ikke brug for data i dit abonnement

Så er der ikke behov for at betale for det! Men data følger i dag med de fleste abonnementer, så at finde et abonnement uden data kan næsten være en udfordring.

Det er naturligvis til, og hører du til dem, der ikke “spilder” tiden på nettet eller bare ikke har dækning i dit område, ja så er det jo bedre at spare pengene – og så måske bruge pengene på en højere bredbåndsforbindelse!

Vi har ihvertfald samlet nogle af mulighederne for at få et mobilabonnement uden data her på siden og forsøgt at gøre det enkelt at vælge det rigtige. De kan fås for ganske få kr. i abonnement når kun tale og sms er inkluderet. Alternativt kan et forbrugsafregnet abonnement være en løsning – her koster abonnementet ikke noget og man betaler kun for det man taler og sms’er. Her skal man dog være opmærksom på regningen, hvis man pludselig bruger mere tale eller sms’er mere end man plejer. Så kan det nemlig hurtigt blive dyrt.

Mobilabonnementer uden data

Når det er angivet, at abonnementerne er uden data, så er det fordi der ikke er inkluderet data i prisen på abonnementet. Det er i et vist omfang muligt, enten som en merpris eller som forbrugsafregnet. Pointen er, at du ikke er tvangsindlagt til at betale for masser af gigabyte data hver måned, når du ikke har behov for nærmest noget.

Det betyder ikke, at du ikke fra tid til anden kan have brug for data på din mobil, og så har du mulighed for at tænde for det, og så koster det så bare en smule for forbruget. Det er til at styre og til at leve med.

Det kunne f.eks. være for at finde vej – så er det meget rart lige at kunne bruge Google Maps eller anden navigation for at hente kortet og finde vej.

Se nogle af de billigste abonnementer uden data du i øjeblikket kan få i oversigten ovenfor.

Læs mere om mobilabonnementer fra disse udbydere

Se relaterede abonnementer