TELENOR

Hjemmeside: www.telenor.dk

– Danmarks stærkeste netværk
– Familierabat v. flere
– Enkle abonnementer
– Stort udvalg og gode tilbud

TELENOR er mobil og tele til hele familien

Telenor er blandt de største udbydere af mobiler, abonnementer og mobilt bredbånd i Danmark. Siden sammenlægningen af deres stærke net med Telia’s, har de sammen skabt den bedste dækning når man er på deres net.

Har du derfor brug for en stærk forbindelse, om det er til tale eller til bredbånd, så er Telenor et rigtig godt bud på en udbyder til dig.

Hos Telenor er det muligt at få en lang række abonnementer, som passer til netop ens behov. Yderligere er det muligt at få en ny mobil med, som kan afdrages over abonnementets løbetid. Opsiges abonnementet før mobilen er betalt ud, løber denne afbetaling blot sideløbende.

Se en række af produkterne fra Telenor nedenfor:

Produkter fra TELENOR

Ny mobil med dit abonnement

Har du forelsket dig i en af de nye mobiler fra Apple, Samsung, HTC eller en af de mange andre, så kan du gennem Telenor få fingre i de nyeste modeller sammen med dit abonnement. Her er det en mulighed at afbetale telefonen ved siden af mobilabonnementet med ca. 50, 100 eller 200 ekstra oveni abonnementet her måned, hvor du efter 24 måneder har afbetalt mobilen. Herved er det ikke så stor en belastning hvis den nye telefon eller ville koste 4-5.000 kr. kontant.

Et abonnement efter dine behov

Telenor har en bred vifte af abonnementer som dækker en lang række af forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også ét, som passer netop dig. Er det et krav, at det skal koste mindst muligt om måneden, blot der er mulighed for at ringe når der er behov for det? Eller skal der kunne snakkes ubegrænset? Og også fra udlandet? Eller skal der bare være data for alle pengene? Så er der noget der passer lige dig. Se alle deres abonnementer lige her.

Mobiloverblik – Overblik over udbydere og priser

Vi samler løbende informationer omkring nye udbydere, tilbud, kampagner og hvad der ellers rør sig på markedet for mobiler, abonnementer og bredbånd.

Har du tips eller gode idéer til siden hører vi meget gerne fra dig. Vi forsøger løbende at forbedre den så vi kan skabe den bedste side at hente hjælp og information.

SE ALLE