OK MOBIL

Hjemmeside: www.okmobil.dk

– Danmarks stærkeste netværk
– Familierabat v. flere
– Enkle abonnementer
– Stort udvalg og gode tilbud

OK Mobil er klassens nye dreng

OK Mobil er en af de helt nye spillere inden for udbud af mobilabonnementer. De giver de store konkurrence til stregen, da de virkelig har lagt aggressivt ud med lave priser på deres abonnementspakker. Du kan også få masser af data i hele 44 EU lande, hvis du gerne vil nyde godt af din mobil i udlandet også. Så er du på udkig efter et billigt abonnement, bør du helt sikkert tjekke OK Mobil ud. Du behøver faktisk ikke at gøre andet end at klikke dig ind her på mobiloverblik.dk engang imellem, hvis du vil vide noget om det nyeste inden for priser og meget andet.

Produkter fra OK Mobil

MOBILT BREDBÅND

Støt lokalsporten med OK Mobil

Har du lyst til at støtte et godt formål, har OK altid givet penge til lokalsporten. Og med OK Mobil har du endnu en mulighed for støtte samtidig med, at du faktisk får et ganske habilt abonnement med god dækning. Du kan få hele 30 timers tale og 30 GB data til kun 119,-. og der er kun 1,- i oprettelsesgebyr. Har du allerede en smartphone, og er det udelukkende et godt mobilabonnement, du leder efter, er det her måske lige noget for dig.

Priser, der er til at forstå

Priserne på de forskellige udbydere varierer meget. Der er nogen, der giver ekstra services med til samme pris, mens andre udelukkende kører på tale og data. Det handler derfor for dig om at identificere dine behov, når du ser dig om efter teleselskaber som OK Mobil, der efter sigende er kommet godt fra start og erhvervet sig en god kundeportefølje trods sin begrænsede levetid. Du får priser, der er til at forstå, og vi holder hele tiden siden her opdateret med de nyeste priser, tilbud og meget andet, der er værd at vide for dig.

Mobiloverblik – Overblik over udbydere og priser

Vi samler løbende informationer omkring nye udbydere, tilbud, kampagner og hvad der ellers rør sig på markedet for mobiler, abonnementer og bredbånd.

Har du tips eller gode idéer til siden hører vi meget gerne fra dig. Vi forsøger løbende at forbedre den så vi kan skabe den bedste side at hente hjælp og information.

SE ALLE