Mobilabonnementer efter forbrug

Søger du et abonnement, hvor du kun afregnes efter dit forbrug, så er disse abonnementer blandt de bedste og billigste på markedet. Filtrér og find det forbrugsafregnede abonnement, der passer dig bedst.

Se relaterede abonnementer

Abonnementer uden minimumsforbrug

Søger du et mobilabonnement, hvor du ikke skal betale for et bestemt forbrug, så er abonnementerne her på siden lige det, du leder efter. Her betaler du kun for det faktiske forbrug, og du kan med andre ord lade mobil ligge i noget tid uden, at det kommer til at koste en masse.

I langt de fleste abonnementer i dag er der inkluderet både data, sms’er og taletid, og da teleselskaberne ved, hvad vi bruger i gennemsnit, kan de fastsætte en pris, de ved de alligevel tjener penge på. Men hører du til dem, der bruger under dette forbrug i gennemsnit, eller varierer dit forbrug blot en del, ja så kan der sagtens være fordele i at skifte til et abonnement, hvor du ikke skal betale for andet end det du bruger.

Forbrugsafregnet mobilabonnement

Har du behov for, at have et fleksibelt abonnement, som ikke koster dig kasse ved blot at have et nummer liggende i skuffen? Så er en forbrugsafregnet abonnementsløsning helt sikkert noget for dig.

Dét, der til gengæld er med de forbrugsafregnede abonnementer, er, at de ofte er dyrere pr. sms, taletidsminut og gb. data, da teleselskaberne er nødt til at tage en højere pris. Men netop når man bruger det mindre hver måned, så er denne merpris helt sikkert det være i forhold til fx. at betaler 200 kr. om måneden for blot at have abonnementet.

Se en række af de mest populære abonnementer efter forbrug ovenfor i oversigten.