Mobilabonnementer med fri data – næsten!

Mobilabonnementer med fri data findes der desværre ikke så mange af. Det kan dog også være forholdsvist dyrt, hvor et abonnement med “blot” meget data måske fint kan dække behovet. Vi har samlet mobilabonnementer med masser af data nedenfor.

FRI DATA med YouSee:

99 GB. DATA

399 kr./md.

Øvrige abonnementer med masser af data

Har du brug for meget data i dit mobilabonnement

Noget af det, der sluger allermest data er download af film, musik og spil. Men de seneste år er især streaming blevet den helt store datasluger. Streaming er blevet noget de fleste danskere i dag har abonnement på, og der findes efterhånden et hav af tjenester. Her bliver det for alvor aktuelt med et abonnement med fri data når du også skal streame mens du er på farten.

Der er bestemt løsninger og abonnementer, der kan opfylde det behov. Et mobilabonnement med fri data kan naturligvis være løsningen, men så skal det også være et seriøst forbrug du har.

Mobildata er nemlig langt dyrere end fx data over internettet i hjemmet, og derfor er mobilabonnementerne med fri data meget dyre. Til gengæld kan man billigere få abonnementer med fx 20, 40 eller 60 gb. data, som kan give streaming af film og musik i masser af timer – og vil kunne understøtte selv meget store behov.

Masser af data i dit abonnement til streaming

Fri data kontra meget data

Har du en idé om, hvor meget data du bruger netop nu pr. måned, så prøv evt. et abonnement med dobbelt data og se, om ikke det kan understøtte behovet. Det vil være langt billigere end ét med fri data. Viser det sig igen ikke at være nok, så ved du jo, at der kan opgraderes igen.

Et mobilabonnement med meget data på fx 40, 50 eller 60 gb. data kan give mange timers streaming og download, og bør understøtte langt de flestes behov.

SPOTIFY er igen én af synderne når det kommer til det store dataforbrug. Vi hører i høj grad musik når vi er på farten, og netop musik fylder en masse og har vi skruet helt op for kvaliteten, så kan det gå hurtigt. Se mulige abonnementer ovenfor, som indholder masser af data – og uden tvivl vil kunne opfylde de flestes behov.

Fri data til dit abonnement

Andre årsager til et stort behov for data på mobilen

Når du søger et abonnement med fri data kan det være fordi du streamer meget, eller at du blot får en besked omkring dit abonnement har nået sit maks og du derfor vil blive nedgraderet i hastighed – hvilket er død irriterede.

Men der kunne være andre årsager til, at din mobil sluger data og det kan du se på de fleste modeller under indstilliger. Find “Data” og se i statistikken, hvilke programmer, som sluger alt dit data – det kunne være, at du blev overrasket over, hvor meget de enkelte bruger, eller om der er en app, der sluger meget data i baggrunden uden du får nogen nytte af det.

Søger du et nyt abonnement med mere data end det du har nu, så anvend søgefunktionen øverst, og se hvilke muligheder der er og til hvilke priser.

Se relaterede abonnementer