PLENTI MOBIL

Hjemmeside: www.plenti.dk

– Danmarks stærkeste netværk
– Familierabat v. flere
– Enkle abonnementer
– Stort udvalg og gode tilbud

Plenti er Danmarks eneste med fri data på mobilen

Bruger du din smartphone til at streame serier og film, og er du generelt bare meget på nettet? Så er Plenti det eneste rigtige mobilselskab for dig. Det er nemlig den eneste udbyder, der tilbyder fri data. Og så er der også fri tale, sms og mms samt mulighed for at tilkøbe en masse underholdning, så du har det hele lige ved hånden.

Plenti er et nyere teleselskab, som slår på, at der ikke er så meget bøvl. For kun 119,- pr. måned, får du alt, hvad du har brug for og mere til. Der er fri af alt, så du ikke skal holde øje med dit dataforbrug, eller hvor meget du taler. Det er med i dit abonnement, der desuden er enormt billigt sammenlignet med andre udbydere, hvor der er begrænsning på særligt data og tale.

Fordele ved at vælge Plenti

Overvejer du, om du skal skifte til Plenti, får du her nogle gode grunde til, hvorfor det netop er en rigtig god idé. Du behøver ikke selv at opsige dit gamle abonnement eller skifte nummer – de klarer det hele for dig.

  • Ingen binding
  • Lynhurtigt 4G netværk
  • Fri data
  • Tilkøb underholdning
  • Lav abonnementspris
  • Behold dit nummer.

Er du træt af dyre telefonregninger og konstant at løbe tør for data? Så skift til Plenti. Du får alt inkluderet – uden dikkedarer. Og så koster det 0,- i oprettelse. Kunderne er tilsyneladende ganske begejstret for den nye spiller, der indtil videre har 80.000 kunder i folden. Med en score på Trustpilot på 8,7 ud af 10 må det siges at være et mobilselskab, der har fokus på deres kunder.

Brug din mobil i udlandet

Med Plenti kan du roame i hele EU, så du ikke skal bekymre dig om ekstraregninger. Du kan hurtigt skifte til et EU abonnement, hvor du har fri tale, fri sms og mms og 5 GB data til rådighed. Rejser du meget i udlandet, får du et af de mest fleksible abonnementer med Plenti, og er du på WIFI, bruger du ikke data. Du kan ringe løs uden at skulle tænke på din telefonregning.

I det hele taget er det ret nemt at være kunde hos Plenti, da der ikke er så mange ting at tage stilling til. Det fungerer, som det skal, og du betaler en rigtig god pris for dit abonnement, som er et af de billigste, når man ser på, hvad du får med.

Mobiloverblik – Overblik over udbydere og priser

Vi samler løbende informationer omkring nye udbydere, tilbud, kampagner og hvad der ellers rør sig på markedet for mobiler, abonnementer og bredbånd.

Har du tips eller gode idéer til siden hører vi meget gerne fra dig. Vi forsøger løbende at forbedre den så vi kan skabe den bedste side at hente hjælp og information.

SE ALLE