Spar penge med et mobilabonnement med Spotify

Der er mange penge at spare, hvis man kombinerer sit mobilabonnement med en streamingtjeneste som fx Spotify.

Er du til musik og nyder at have den lige ved hånden på din mobil, så er Spotify uden tvivl den tjeneste du har ledt efter. Har du allerede Spotify og vil spare nogle penge, ja så er der godt nyt.

Telia har samlet abonnement på Spotify i deres eget mobilabonnement, men til en super skarp pris som ellers ikke kunne fåes. De har kunnet forhandle en pris hjem pga. antallet af abonnement, som man ellers ikke vil kunne få.

Bruger du derfor 89 til 99 kr. om måneden på Spotify, så kan der være mange penge at spare ved at samle dit mobilabonnement og Spotify-abonnement ét sted – Hos Telia.

Musik med på farten

Der er over årene kommet rigtig mange streamingtjenester til, og her er Spotify, HBO og Netflix blandt de mest kendte og udbredte. Det smarte er netop, at man altid har det hele lige ved hånden og blot man er på nettet kan man se og høre præcis det man gerne vil. Hertil er abonnementerne til at betale og koster kun et mindre beløb om måneden. MEN har man mange abonnementer, løber det pludselig op, og så skal man enten opsige nogen eller finde alternative løsninger.

SPOTIFY – den mest udbredte

Spotify var blandt de allerførste til at tilbyde ubegrænset streaming af musik for kun et mindre beløb om måneden. Det blev hurtigt super populært og de fik et forspring, som stadig hænger ved over 10 år senere.

Udbuddet var kæmpe stort og alt kunne hentes med få tryk og var altid lige ved hånden – det var nyt og smart – og er det stadig. Streamingtjenester har ændret den måde vi hører musik og ser tv på i dag og har ændret mediebilledet markant fordi det traditionelle TV er på vej retur.

Vi vil gerne have friheden og se TV når det passer os – og ikke skulle indstille vores liv efter, hvad og hvornår noget bestemt kommer i TV. På samme måde giver musik-tjenesterne os mulighed at høre det vi præcis vil, når vi vil det.

Spar penge ved at samle det ét sted

Alle streaming-tjenesterne koster “kun” omkring 100 kr. om måneden, men har man pludselig bare nogle stykker er det hurtigt mange penge fast. Og man kan kun høre og se én ting ad gangen.

Telia har samlet Spotify som en del af deres abonnementer og herved kan man nyde godt af alt musikken og samtidig på et af Danmarks absolut bedste mobilnetværk. Så falder musikken ikke ud!

Se mulighederne for et kanon abonnement og spar penge allerede fra næste måned.

4/5 - (4 votes)